Opening Tuinhuis

Atelier Bakkum krijgt er vanaf mei een kunstenaar bij. Naast werk van schilder Sabrina Tacci en fotograaf en beeldhouwer Marina Pronk zullen installaties en schilderijen van mijn hand te zien zijn.

Naast beeldend kunstenaar ben ik kruidenvrouw en werk graag in en met de natuur samen. Met Nature Works verzorg ik ook natuurbelevingsdagen, bosbaden en wildplukwandelingen.

Eerder werkte ik al samen met Marina in Atelier Goudsbergen en Atelier voorheen Blinckers aan de strandopgang. Nu strijk ik voor onbepaalde tijd neer in het tuinhuis waar naast natuurkunst ook de helende kracht van de natuur beleefd kan worden in al haar facetten.

Voor ‘Primavera’ liet ik mij inspireren door de meest alledaagse lentekruiden die wij vaak voorbijlopen of zelfs vervloeken. Om deze ‘muurbloemen’ kun je niet heen en hun veelzijdigheid kun je komen ervaren in het tuinhuis, dat dit voorjaar een ontmoetingsplek zal zijn tussen mens en kruid.

Op 11 mei om 16.00 uur wordt het tuinhuis geopend in stijl, en is iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen en samen een kruidige toost uit te brengen op de lente, het thema van de expositie ‘Primavera’.

Elke vrijdag en elk 2e weekend van de maand is het prachtige atelier aan de van Oldenbarneveldweg 32 in Bakkum van 13 tot 18 uur open.