REISGEEST

Kom je mee op reis?

Door de Coronamaatregelen zitten verre reizen er nog even niet in.

Maar IMIX heeft veel reiservaring en deelt die graag in deze bijzondere tijd.

We nemen reisgenoten en bezoekers mee op een korte trip waarbij jij je met al jouw zintuigen kunt wanen in bijzondere en soms een beetje vreemde oorden. Er even tussen uit in een andere omgeving waarbij we het dorp niet uit hoeven en toch op avontuur zijn en nieuwe horizonten verkennen!

Kom vanaf 12 juni t/m 7 augustus op zaterdagen tussen 11 – 17 langs bij ons speciale Reisburo IMIX – adres Geesterduin 5 Castricum (voorheen Boekhandel Scholte). Op zaterdag 12 juni om 13 uur opent schrijfster Sabine van den Berg het reisseizoen en is ook wethouder Ron de Haan van de partij. Reizigers kunnen een bezoek boeken voor een bepaalde tijd maar grote avonturiers kunnen ook op de bonnefooi langskomen. Misschien moet je dan even wachten in de wachtkamer.

Indien gewenst is de reis later uit te breiden met speciale workshops in stijl. Denk hierbij aan een speciale Fotosafari waarbij het resultaat misschien wel over de hele wereld kan reizen of het maken van een superspeciaal souvenir waarvan er maar één op de hele wereld is!

Meer info hierover op openingstijden bij de informatiebalie van Reisburo IMIX.

Voor boekingen voor een reiservaring: mail: info@IMIXkunst.nl.

Voor actuele informatie zie onze website IMIXkunst.nl of Facebook IMIXkunst. Voor werk van Sabine van den Berg kijk op Sabine van den Berg